Tisdagplanering

boxfit-boxerciseIgår körde vi tredje och sista uteträningen med Kettlebell i Nämpnäs för hösten. Imorgon onsdag går det att anmäla sig till Närpes Vuxeninstituts kurser. Var snabba att boka, vissa gånger har det varit tajt att få plats! I Kristinestad, närmare bestämt i Tjöck skola börjar vi nästa vecka. Vi kör först 1h konditionsboxning kl 18-19, och sen stretchar och töjer vi yogainspirerat kl19.15-20. Anmälan är öppen redan och gör HÄR till box och HÄR till yogan.

core

Ikväll tränar vi CORE på Mittistangymmet i Närpes centrum. Vi fokuserar på att bygga upp kärnan i kroppen, det viktigaste för en bra hållning och form. Utan stark kärna kan du inte prestera lika bra. Inga hopp eller dylikt, vi satsar på små och stora rörelser som effektivt aktiverar din inre (och yttre) muskulatur. Ta med egen matta och en vattenflaska. Några platser finns ännu kvar. Anmälan görs HÄR.

Imorgon kör vi PUMP på Ladygym i Närpes centrum. Vi använder oss av skivstång, hantlar, stepbräde och viktplattor. Ta med vattenflaska och ett gott humör! Det finns i skrivande stund två platser lediga. Anmäl HÄR.

På fredag åker jag å lillasyster med Onnibus (hoppas det går bra) hela vägen ner till Helsingfors. På lördag ska vi delta i Tough Viking. Önska oss lycka till! Vi springer för att ha roligt, inte för att komma först. 😉

tv.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close