Stockholm

IMG_20170610_104828Vi var hela familjen till Stockholm förra veckan. Åkte över med Viking Grace på onsdagskvällen. På torsdagsmorgonen åkte vi direkt till Scandic Alvik i Bromma där vi skulle bo sen. Stor, fin frukostbuffé hade de där! 149kr/pers. Efter att ha laddat upp batterierna åkte vi till Skansen och var där hela dagen. Totalt gick vi mer än 20 000 steg på torsdan. Fredagen så regnade det, vi bestämde oss för att åka buss till Andys lekland i Bromma. Hela dagen var vi där och ungarna härjade, klättrade och rutchade så det stod härliga till. Vi klättrade nog och rutchade vi vuxna också… Men inte på långa vägar lika mycket som ungarna. Lördagen hade vi tänkt åka till Gröna lund, men det hade resten av Stockholms invånare också verkade det som. Så vi gick vidare till Aquaria och Junibacken istället. Aquaria var häftigt 🙂 Junibacken var en besvikelse… Men vi har kanske för stora barn. Vi åkte tillbaka hem med Amorella (hur länge har den kört Åbo-Sthlm egentligen??). Kom hem till Närpes mitt på dagen i söndags, nöjda över resan och med tankarna redan på vad vi ska göra nästa gång.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close